zpět na archiv

Rok 2007

 

Kickbox:                                  Posledním turnajem našich kickboxerů v roce 2007 byl už tradiční, dobře obsazený, Vánoční turnaj s mezinárodní účastí, který proběhl 15.12.2007 v Mostu a pro naše bojovníky to byl doslova medailový nářez. Ke 100% úspěchu bojovníků KK Karlovy Vary přispěli i dva špičkoví karatisté z našeho klubu, kteří bojovali v semi kontaktu - disciplíně, nejvíce se podobající sportovnímu zápasu karate a také v disciplíně Hard style forms - v karate soutěž "kata".
 
  Zleva: Pavel Končil - zlatá v lightu mužů -71 kg, Pavel Loveček - zlatá v lightu st. žáků -50 kg, Petra Andrejchová - bronzová v lightu starších žákyň -45 kg, Ricci Stránský - zlatá v lightu ml. žáků -35 kg, Šimon Chlapovič - bronzová v lightu ml. žáků -40 kg, Lenka Kašparová - zlatá v semi kontaktu st. žákyň -45 kg a zlatá v hard style forms, asistentka Lucie Staňkovská s bronzovou medailí Jury Ružejnikova v lightu ml. žáků +40 kg, Jan Ruth - zlatá v semi kontaktu mužů -71 kg a zlatá v hard style forms. Vzadu bývalí bojovníci, dnes trenéři Rudolf Stránský a Tomáš Pochyla.
                            
 Karate: 8. prosince 2007 bojovaly naše slečny ze závodního týmu a chlapci z týmu trenéra Jelínka na posledním turnaji letošního roku - Vánočním poháru v Chodově. Dvě 1. místa vybojovala tradičně Lenka Kašparová (kumite starší žákyně -50 kg a kumite dorostenky -60 kg), jedno 1. (kumite ženy +60 kg) a jedno 2. místo (kumite dorostenky +60 kg) získala Martina Škulavíková, dvě 2. místa Míša Štěpničková (kata mladší žákyně a kumite mladší žákyně +35 kg) a příjemným překvapením bylo 3. místo Davida Šarocha z předzávodního týmu v kategorii kihon ippon kumite.
 
  Zleva stojící: Michaela Štěpničková, Dan Kubín, Jiří Hricko, trenér Jan Ruth, zleva sedící: David Šaroch, Dominik Vegricht, David Mašek, Lenka Kašparová a Martina Škulavíková
                                     
Karate: 1. prosince 2007 v Ústí nad Labem vybojovala Lenka Kašparová, v kategorii kumite mladších dorostenek -45 kg, svůj druhý titul Mistryně republiky.
   
Kickbox: 17. listopadu 2007 proběhl v Praze turnaj v kickboxu - FIGHTER'S CUP,  na kterém vybojovali naši nejmladší bojovníci Šimon Chlapovič a Jura Ružejnikov poháry za druhá místa, Matěj Lanczman skončil třetí.
 
  Zleva: Matěj Lanczman, Ricci Stránský, Jura Ružejnikov a Šimon Chlapovič
                                    
Karate: 17. listopadu 2007 vybojovala na Velké ceně města Plzně v karate v současné době naše nejúspěšnější závodnice Lenka Kašparová zlatou medaili v soutěži kumite starších žákyň a ve stejné kategorii v soutěži kata obsadila bronzovou příčku.
 
                                   
Kickbox:

20. října 2007 se novým vicemistrem republiky v Shinkyokushinkai karate, v kategorii mladší žáci bez rozdílu vah, stal kapitán žákovského týmu kickboxu Šimon Chlapovič.

                                             

 
                                                                                                                                                              Rudolf Stránský - manažer KKKV